Contact

Villa de Sterrenberg
Bergstraat 2, 6711 DD Ede
 
T  + 31 (0) 318 666 000
E  info@rierinktandartsen.nl
 

Rierink Bruidsfair Actie!!!

Geplaatst op 29 november 2012 in Nieuws

SPECIALE BRUIDSFAIR ACTIE

Maak tijdens de Bruidsfair een afspraak voor tanden bleken

en krijg een Oral-B Vitality cadeau! ( op=op )

Ook krijgt u deze avond € 75,00 korting op de behandeling.

Lokatie Bruidsfair: Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren.

Openingstijden: van 19.00 tot 22.00 uur.

Voortdurend vernieuwen!!

Geplaatst op 5 november 2012 in Nieuws

Bij Rierink tandartsen zijn we voortdurend aan het vernieuwen!

De afgelopen weken lieten we u al kennismaken met de meest uiteenlopende aspecten van Rierink Tandartsen. We hebben het gehad over ons totaalpakket aan cosmetische diensten. Over het bleken van uw tanden, over het behandeld worden onder narcose. Maar ook over de klantvriendelijke wijze waarop u wordt behandeld. En over de geruststellende gedachte dat u bij Rierink niet een patiënt maar een gast bent.

Wat we u echter nog niet verteld hebben is het feit dat Rierink Tandartsen continu aan het vernieuwen is. Innoveren is eigenlijk een beter woord. Voortdurend zijn we op zoek naar manieren en materialen om u en uw gebit nog beter van dienst te zijn. Het gaat ons erom dat u zich zekerder voelt na een bezoek aan de tandarts.En dat u er niet langer tegenop hoeft te zien om naar de tandarts tegaan. Dat zijn zaken die wij heel serieus nemen. Da’s dan ook de redendat we vorige week twee volle dagen over de grootste vakbeurster wereld hebben gelopen. We waren in Keulen en hebben weer veel nieuwe dingen ontdekt. Zaken waar we ons weer mee gaan onderscheiden. En waardoor het voor u nog aantrekkelijker wordt om over te stappen naar de tandarts die écht om uw gebit geeft.

Maak een afspraak of vraag ons informatiepakket aan.

 

Weg ermee!

Geplaatst op 5 november 2012 in Nieuws

Bij Rierink tandartsen geen amalgaam!

Het kan toch geen toeval zijn dat in sommige Europese landen amalgaamvullingen al verboden zijn? U kent ze wel,die zilverkleurige vullingen. Voor een tandarts is het prima materiaal om mee te werken. Maar telt dat? Steeds vaker  wordt duidelijk dat er nogal wat onduidelijkheden bestaan over amalgaam in relatie tot de algemene gezondheid. Dat verbaast niemand op het moment dat je bedenkt dat het materiaal kwikhoudend is. Bij Rierink Tandartsen streven we naar metaalvrije monden. Gewoon, omdat het beter voor je is. Maar dat niet alleen, je knapt er ook van op. Geef toe dat het niet prettig is als iemand je vullingen kan tellen op het moment dat je met open mond lacht. Het antwoord is simpel en ligt binnen handbereik: Rierink vult uitsluitend met composiet. In de kleur van het gebit. En zo hoort het ook!

Neem eens contact op voor een afspraak, zodat we u kunnen verlossen van die zilveren ellende! Dat voelt veel beter.

Overstap Coach

Geplaatst op 5 november 2012 in Nieuws

Overstap Coach, veranderen van tandarts. Zonder zorgen !

Veranderen van tandarts. Zonder Zorgen ! Dat is nu wel heel eenvoudig dankzij de overstap-coach van Rierink Tandartsen.

Veel mensen blijven bij hun huidige tandarts omdat ze opzien tegen de papierwinkel als gevolg van de overstap. Dat is dus echt niet langer nodig. Onze overstap-coach regelt werkelijk alles voor u. U hebt er zelf geen omkijken meer naar. Kijk, dan komen de voordelen van Rierink wel heel dichtbij.

Bovendien is onze overstapservice uiteraard helemaal gratis ! Wij helpen u en ontmoeten u graag in onze praktijk.

Maak een afspraak of vraag ons informatiepakket aan.

 

VIP behandeling

Geplaatst op 5 november 2012 in Nieuws

Binnen 5 minuten alweer buiten?

Iemand zich thuis laten voelen, dat is wat continu door ons hoofd speelt. Eigenlijk is het heel eenvoudig, wij willen de mensen verwennen. Er voor zorgen dat onze gasten – want we spreken liever niet van patienten, zich op hun gemak voelen in onze praktijk.

Staat u meestal binnen 5 minuten weer buiten ? Niet bij Rierink! Waarom zijn onze VIP-behandelingen zo belangrijk? Alles is er op gericht om uw mondverzorging naar een hoger niveau te tillen. VIP staat namelijk voor Verzorging, Informatie, Preventie. Kortom topbehandelingen tegen betaalbare tarieven.

Maak een afspraak of vraag ons informatiepakket aan.

 

* Voor Menzis-verzekerden met een tandartspolis worden de VIP behandelingen 100% vergoed. Bij overige verzekeraars zullen kleine verschillen optreden.

 

Tandartsbehandelingen onder narcose

Geplaatst op 4 november 2012 in Nieuws

welterusten…

Stel, u ziet er tegenop om naar de tandarts te gaan. Daar hoeft u zich echt niet voor te schamen, want meer dan een miljoen mensen heeft er last van.

Rierink Tandartsen denkt op alle punten met u mee, dus ook op het gebied van angst. Een oplossing is een behandeling onder narcose. U gaat gewoon lekker slapen.

Een team van ervaren anesthesisten brengt u in een lichte slaap, terwijl wij ondertussen uw gebit verzorgen. Dat is ideaal! Bij angst, bij kokhalzen of het gevoel van verstikking is narcose de ultieme oplossing.

Maak een afspraak of vraag ons informatiepakket aan.