Rierink Tandartsen biedt reguliere tandzorg die wordt vergoed door elke zorgverzekeraar.

Heeft u een gezond gebit?

Wij helpen u graag om uw gebit in goede staat te houden. Als u uw gebit verder wilt verfraaien dan informeren wij u hierover graag.

Heeft u klachten over uw gebit?

Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing. Rierink Tandartsen heeft ruime ervaring op het gebied van gebitsrenovaties, protheses en angstbehandelingen. Ook wanneer u uw gebit wilt verfraaien dan helpen we u graag.

Jaarlijks ontvangen we honderden mensen uit heel Nederland met klachten van uiteenlopende aard, zowel op medische als esthetisch vlak. Ons team begeleidt u om uw gebit weer gezond en mooi te maken, op een persoonlijke manier.

Enkele voorbeelden van klachten die wij behandelen

Tandvleesontsteking (paradontitis)
Dit verhoogt het risico op het verlies van tanden en kiezen en kan tevens ernstige complicaties met zich meebrengen. Ernstige tandvleesontsteking vergroot bijvoorbeeld de kans op o.a. hartafwijkingen, herseninfarct en zwangerschapscomplicaties.

Achterstallig onderhoud
Loszittende tanden, verkeurde tanden, genegeerde gaatjes en andere ongemakken kunnen leiden tot minder comfort, zoals gêne voor het gebit of een verminderde eetlust door slecht kunnen kauwen.

Ontbrekende of beschadigde tanden en kiezen
Bij ontberekende tanden of kiezen, of wanneer geheel of gedeeltelijk herstel niet meer mogelijk is, kan het plaatsen van kronen, bruggen of implantaten een oplossing bieden, als duurzame vervanging. Kronen en bruggen en implantaten benaderen zoveel mogelijk de oorspronkelijke vorm en functie van de tanden en kiezen.

Angst voor de tandarts
Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Wij besteden hier speciale aandacht aan. Eventueel kunnen behandelingen onder narcose worden uitgevoerd.
Informatiebrief begrotingen en tarieven

Wilt u meer informatie? Wij zijn u graag van dienst