Contact

Villa de Sterrenberg
Bergstraat 2, 6711 DD Ede
 
T  + 31 (0) 318 666 000
E  info@rierinktandartsen.nl
 

Weg ermee!

Geplaatst op 5 november 2012 in Nieuws

Bij Rierink tandartsen geen amalgaam!

Het kan toch geen toeval zijn dat in sommige Europese landen amalgaamvullingen al verboden zijn? U kent ze wel,die zilverkleurige vullingen. Voor een tandarts is het prima materiaal om mee te werken. Maar telt dat? Steeds vaker  wordt duidelijk dat er nogal wat onduidelijkheden bestaan over amalgaam in relatie tot de algemene gezondheid. Dat verbaast niemand op het moment dat je bedenkt dat het materiaal kwikhoudend is. Bij Rierink Tandartsen streven we naar metaalvrije monden. Gewoon, omdat het beter voor je is. Maar dat niet alleen, je knapt er ook van op. Geef toe dat het niet prettig is als iemand je vullingen kan tellen op het moment dat je met open mond lacht. Het antwoord is simpel en ligt binnen handbereik: Rierink vult uitsluitend met composiet. In de kleur van het gebit. En zo hoort het ook!

Neem eens contact op voor een afspraak, zodat we u kunnen verlossen van die zilveren ellende! Dat voelt veel beter.