Contact

Villa de Sterrenberg
Bergstraat 2, 6711 DD Ede
 
T  + 31 (0) 318 666 000
E  info@rierinktandartsen.nl
 

Voortdurend vernieuwen!!

Geplaatst op 5 november 2012 in Nieuws

Bij Rierink tandartsen zijn we voortdurend aan het vernieuwen!

De afgelopen weken lieten we u al kennismaken met de meest uiteenlopende aspecten van Rierink Tandartsen. We hebben het gehad over ons totaalpakket aan cosmetische diensten. Over het bleken van uw tanden, over het behandeld worden onder narcose. Maar ook over de klantvriendelijke wijze waarop u wordt behandeld. En over de geruststellende gedachte dat u bij Rierink niet een patiënt maar een gast bent.

Wat we u echter nog niet verteld hebben is het feit dat Rierink Tandartsen continu aan het vernieuwen is. Innoveren is eigenlijk een beter woord. Voortdurend zijn we op zoek naar manieren en materialen om u en uw gebit nog beter van dienst te zijn. Het gaat ons erom dat u zich zekerder voelt na een bezoek aan de tandarts.En dat u er niet langer tegenop hoeft te zien om naar de tandarts tegaan. Dat zijn zaken die wij heel serieus nemen. Da’s dan ook de redendat we vorige week twee volle dagen over de grootste vakbeurster wereld hebben gelopen. We waren in Keulen en hebben weer veel nieuwe dingen ontdekt. Zaken waar we ons weer mee gaan onderscheiden. En waardoor het voor u nog aantrekkelijker wordt om over te stappen naar de tandarts die écht om uw gebit geeft.

Maak een afspraak of vraag ons informatiepakket aan.