Contact

Villa de Sterrenberg
Bergstraat 2, 6711 DD Ede
 
T  + 31 (0) 318 666 000
E  info@rierinktandartsen.nl
 

VIP behandeling

Geplaatst op 5 november 2012 in Nieuws

Binnen 5 minuten alweer buiten?

Iemand zich thuis laten voelen, dat is wat continu door ons hoofd speelt. Eigenlijk is het heel eenvoudig, wij willen de mensen verwennen. Er voor zorgen dat onze gasten – want we spreken liever niet van patienten, zich op hun gemak voelen in onze praktijk.

Staat u meestal binnen 5 minuten weer buiten ? Niet bij Rierink! Waarom zijn onze VIP-behandelingen zo belangrijk? Alles is er op gericht om uw mondverzorging naar een hoger niveau te tillen. VIP staat namelijk voor Verzorging, Informatie, Preventie. Kortom topbehandelingen tegen betaalbare tarieven.

Maak een afspraak of vraag ons informatiepakket aan.

 

* Voor Menzis-verzekerden met een tandartspolis worden de VIP behandelingen 100% vergoed. Bij overige verzekeraars zullen kleine verschillen optreden.